Wie ben ik


DSC_5265b

Mijn naam is Ans Albers. Ik ben getrouwd met Harry en samen hebben we drie kinderen. Ik ben werkzaam als salarisadministrateur bij een accountantskantoor. Jaren geleden toen het allemaal niet zo lekker liep in mijn drukke leven als werkende moeder met drie kleine kinderen begon ik een zoektocht. Waarnaar ik precies op zoek was wist ik niet maar het voelde allemaal erg onrustig. Via allerlei omwegen kwam ik in contact met diverse mensen die mij lieten zien dat je op verschillende manieren naar de wereld om je heen kunt kijken. Ik raakte erg geïnteresseerd in deze manier van denken en wilde daar veel meer van weten.

Om eerst wat dichter bij mezelf te komen heb ik in 2007 Reiki I en II gevolgd waarna in 2009 de opleiding tot NLP coach volgde. Deze opleiding is voor mij de start geweest van een zeer interessante reis naar mijn ware ik. We leerden dat communicatie met jezelf en de buitenwereld enorm belangrijk is voor de respons die we krijgen. Je kunt NLP op heel veel manieren inzetten om duidelijk te krijgen wat je nu eigenlijk wilt en waarom je de keuze niet kunt, of misschien onbewust, niet wilt maken om je doel te bereiken.

Eenmaal in aanraking gekomen met deze materie wilde ik er steeds meer van weten. Naast mijn werk op kantoor probeerde ik regelmatig NLP-gerelateerde workshops te volgen om meer kennis te vergaren. Vanaf eind 2011 volgde ik de opleiding tot wellness masseur; een verrijking om door aanraking mensen te stimuleren weer in balans te komen. Het was een prachtig jaar waarin ik de praktijk, de theorie en alles wat daarbij hoort betreffende de diverse soorten massages leerde.

In 2015 besloot ik de NEI Coach opleiding te gaan volgen. Wat een mooie ervaring was dat! Een zeer intensief jaar waarin ik weer meer inzicht en ervaring heb opgedaan. Ik leerde en heb ervaren dat alle ongewenste gedrag, lichamelijke problemen en ziekten samen gaan met emotionele blokkades en opgeslagen herinneringen uit het verleden. Gelukkig leerden we vervolgens ook dat we hier iets aan kunnen doen zodat je het leven kunt leiden waarvoor je bewust kiest en dat je kunt en mag zijn wie je bent.

Op 19 januari 2016 werd ik 50 jaar en dat leek me een mooi moment om een praktijk te starten.

In 2017 volgde ik de NEI Master opleiding  waarin we een reis maakten door de 5 elementen nog verder uit te diepen en deze ook zelf te beleven. De afstudeeropdracht was zelf een protocol te schrijven.

In 2018/2019 was dan eindelijk de opleiding Systemisch Werken aan de beurt. Delen van deze opleiding stonden al jaren op mijn verlanglijstje en eindelijk was het zover. Wat een ervaring en wat een verdieping om te ervaren dat we allemaal deel uitmaken van diverse systemen; als belangrijkste je eigen familiesysteem maar ook allerlei collectieve systemen zoals je werk, je dorp of stad of nog groter zelfs.

Heel graag wil ik je ontmoeten en je begeleiden naar een leven waarin je blij en vrij kunt zijn doordat je meer balans ervaart tussen je geest en je lichaam. Je bent van harte welkom!